Babagan Kita

apa kita nindakake

Hangzhou Dely Technology Co., Ltd. (Dely Technology), diadegaké ing taun 2002, minangka panyedhiya solusi ikatan khusus sing kondhang sing nggabungake riset, pangembangan, produksi lan dodolan adhesive.Wis luwih saka sepuluh taun, Dely Technology terus nggawe inovasi teknologi adhedhasar kabutuhan pelanggan, mbangun pusat R&D dhewe, lan ngumpulake tim R&D ndhuwur kanggo terus ngembangake adesif ikatan khusus.Produk kasebut diekspor menyang luwih saka 100 negara lan wilayah ing saindenging jagad.

  • 18+
    Desain R&D lan insinyur teknis
  • 20 +
    Taun pengalaman ngembangake adesif
  • 2000 +
    Ulasan apik saka pelanggan
  • 12000 +
    Area pabrik meter persegi

produk kita

setya nyedhiyakake produk kualitas paling apik

Aplikasi produk

skenario aplikasi produk

Apa milih kita

kaluwihan kita

kabar

setya nyedhiyakake produk kualitas paling apik

sampeyan bisa hubungi kita dening E-mail

Kanggo pitakon babagan produk utawa dhaptar rega, tinggalake email sampeyan lan kita bakal hubungi sajrone 24 jam.