Babagan Kita

logo2

Dirampungake Kanthi Daya Niat Awal ing Tumindak

Hangzhou Dely Technology Co., Ltd. (Dely Technology), diadegaké ing taun 2002, minangka panyedhiya solusi ikatan khusus sing kondhang sing nggabungake riset, pangembangan, produksi lan dodolan adhesive.Wis luwih saka sepuluh taun, Dely Technology terus nggawe inovasi teknologi adhedhasar kabutuhan pelanggan, mbangun pusat R&D dhewe, lan ngumpulake tim R&D ndhuwur kanggo terus ngembangake adesif ikatan khusus.Produk kasebut diekspor menyang luwih saka 100 negara lan wilayah ing saindenging jagad.

taun

Hangzhou Dely Technology Co., Ltd. (Dely Technology), diadegaké ing taun 2002.

negara-negara

Produk kasebut diekspor menyang luwih saka 100 negara lan wilayah ing saindenging jagad.

Sertifikasi

Kanthi sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001: 2015, sertifikasi UL, sertifikasi SGS, sertifikasi 16949.

Rampung Kanthi Niat Awal: Mulai Kanthi Niat Awal, Lan Nggawe Nilai Anyar

index_hd_ico

Dely Teknologi tansah netepi prinsip "menang pelanggan karo ilmu lan teknologi" lan netepake tim riset ilmiah inti.Lini produk kita kalebu: seri resin epoksi, seri PU, seri akrilat, seri silikon organik, seri curing UV, seri anaerobik, lan melu ing industri ing ngisor iki: transportasi lan otomotif, elektronik, energi anyar, bahan konstruksi, lsp. Kanthi tujuan Kualitas Berorientasi, Pabrik Elaborately, Pelanggan pisanan, Terus-terusan Ngapikake, Dely terus-terusan ngupayakake inovasi teknologi lan nyempurnakake layanan sawise-sales kanggo nambah nilai lengkap produk.

factory (2)
factory (13)
factory (15)

Power In Action: Action To Be Industry Leader

index_hd_ico

Wiwit diadegake, perusahaan wis entuk akeh sertifikasi lan penghargaan. Kanthi sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001: 2015, sertifikasi UL, sertifikasi SGS, sertifikasi 16949, ora mung nduweni sistem manajemen swara lan sistem jaminan kualitas.Nanging uga wis dirating minangka dhuwur-tech nasional ing 2012, lan dirating minangka National High Tech SME lan kerjasama kredit AA-tingkat ing 2017. Iku saiki perusahaan anjog ing kinerja dhuwur industri adhesive khusus domestik.

honor (4)
honor (3)
honor (2)

Apa Pilih Kita

index_hd_ico_2

Kanthi customer-centered, produk-oriented, Dely nambah investasi ing riset lan pangembangan, nempatno dandan terus-terusan minangka nilai inti, lan terus-terusan ngoptimalake portofolio produk, uga nambah tingkat technical sakabèhé perusahaan lan kapabilitas inovasi teknologi.Kanggo njamin kualitas produk, perusahaan wis nggawe sertifikasi sistem sing komprehensif.Kita milih bahan mentah sing bermutu, nggunakake teknologi canggih lan peralatan produksi sing paling dhuwur, lan nggawe metode tes produk sing komprehensif kanggo nggawe produk tekan tingkat lanjut internasional lan entuk kapercayan lan diakoni akeh perusahaan sing kondhang.