Kabar

  • Popular epoxy resin,enjoy the leisure DIY life

    Resin epoksi sing populer, nikmati urip DIY luang

    Resin epoksi wis dadi kerajinan sing populer ing sawetara taun kepungkur, lan kita bisa ngerti sebabe.Resin minangka kerajinan sing nyenengake lan unik sing bisa digunakake kanggo ngasilake barang sing migunani lan apik.Resin nduweni kuwalitas sing padha karo plastik lan kaca, saengga cocog kanggo macem-macem kerajinan.Nanging, ora kaya plastik lan ...
    Waca liyane
  • Building for the future

    Bangunan kanggo masa depan

    Kanthi kerjo bareng karo arsitek, insinyur, perancang bangunan, kontraktor lan manufaktur bahan, kita setya ngembangake macem-macem bahan kimia, formulasi lan bahan.Teknologi kasebut nambah kinerja, daya tahan, estetika lan kelestarian ...
    Waca liyane
  • Polyurethane Sealant (PU sealant) in Auto glass industry

    Polyurethane Sealant (PU sealant) ing industri kaca mobil

    Adhesives / sealant kanggo mobil diklasifikasikake miturut bagean aplikasi, lan bisa dipérang dadi limang kategori: adhesives kanggo awak mobil, adhesives kanggo interior mobil, adhesives kanggo sasis mesin mobil, adhesives kanggo bagean mobil, lan ...
    Waca liyane
  • How to make your own crafts with Casting Epoxy Resin ?

    Kepiye carane nggawe kerajinan nganggo Resin Epoksi Casting?

    Penggemar DIY bisa kanthi gampang nggawe potongan individu sing apik kanthi nggunakake resin epoksi.Amarga versatility resin sintetik, meh ora ana watesan kanggo kreatifitas ing desain.Materi bening kristal dadi eye-catcher nyata karo i...
    Waca liyane