Bangunan kanggo masa depan

Kanthi kerjo bareng karo arsitek, insinyur, perancang bangunan, kontraktor lan manufaktur bahan, kita setya ngembangake macem-macem bahan kimia, formulasi lan bahan.Teknologi kasebut nambah kinerja, daya tahan, estetika lan kelestarian kabeh sistem bangunan.Saka dalan menyang atap, saka omah nganti gedung pencakar langit, kita nyedhiyakake solusi sing bisa nyuda sampah, nambah efisiensi, lan pungkasane entuk tujuan pangembangan, sing ora mung struktur lan fungsi sing apik lan kuat, nanging uga nduweni karakteristik perlindungan lingkungan sing apik.

Teknologi silikon sing wis suwe wis kabukten kalebu sealant lan produk epoksi sing akeh digunakake, lan entuk daya tahan lan desain kinerja dhuwur ing perakitan struktural, aplikasi tahan cuaca, kaca lawang lan jendela, kaca insulasi, lan aplikasi infrastruktur.

Ing aplikasi, kita bakal teka menyang kontak karo konsep kayata adhesives struktural, adhesives kaca pindho, adhesives tahan cuaca, lan adhesives tahan geni.Apa peran saka macem-macem jinis sealant iki?Carane padha diklasifikasikaké?

Artikel iki bakal ngenalake klasifikasi bangunan sealant silikon saka sudut pandang panggunaan.

Sealant silikon konstruksi bisa dipérang dadi limang kategori miturut panggunaane: sealant silikon struktural, sealant silikon tahan cuaca, sealant silikon umum, sealant silikon kaca dobel kanggo kaca insulasi, lan sealant silikon khusus.

1. Struktural Silicone Sealant

Panganggone:Utamane digunakake kanggo ikatan struktural kaca lan aluminium sub-pigura (pirsani Figure 1), lan uga digunakake kanggo sealing secondary kaca pindho ing tembok sandiworo pigura didhelikake.

Fitur:beban bantalan, beban gravitasi, syarat dhuwur kanggo kekuatan, resistensi tuwa, lan syarat tartamtu kanggo elastisitas.

2. Weather-tahan Silicone Sealant

Panganggone:Efek sealing saka joints tembok sandiworo (pirsani Figure 1) kanggo mesthekake online-tightness lan banyu-tightness saka tembok sandiworo.

Fitur:Kudu tahan owah-owahan gedhe ing jembaré joint, elastisitas dhuwur (kapasitas pamindahan), resistance tuwa dhuwur, ora kekuatan, modulus dhuwur, modulus kurang.

news-23-3

3. Tujuan Umum Silicone Sealant

Tujuan:Penyegelan sambungan lawang lan jendhela, ngisi tembok njaba lan lokasi liyane (pirsani Gambar 2).

Fitur:Nahan owah-owahan ing jembaré saka joints, lan duwe syarat pamindahan tartamtu, nanging ora kekuatan dibutuhake.

news-23-2

4. Two-layer Silicone Sealant kanggo Insulating Kaca

Tujuan:Kaca pindho disegel kanthi rong cara kanggo njamin struktur kaca sing stabil (pirsani Gambar 3).

Fitur:Modulus dhuwur, ora alus banget, sawetara duwe syarat struktural.

news-23-1

5. Sealant silikon tujuan khusus

Panganggone:digunakake kanggo sealing peserta karo syarat khusus, kayata bukti geni, mildew bukti (pirsani Figure 5), etc.

Fitur:Kudu duwe kinerja khusus tartamtu (kayata mildew, geni, etc.).


Wektu kirim: Nov-09-2021