Polyurethane Sealant (PU sealant) ing industri kaca mobil

Adhesives / sealant kanggo mobil diklasifikasikake miturut bagean aplikasi, lan bisa dipérang dadi limang kategori: adhesives kanggo awak mobil, adhesives kanggo interior mobil, adhesives kanggo sasis mesin mobil, adhesives kanggo bagean mobil, lan adhesives kanggo proses manufaktur mobil.Dikira ing taun 2020, total panjaluk kanggo macem-macem jinis bahan ikatan lan segel ing industri mobil China bakal ngluwihi 100.000 ton, ing antarane adesif poliuretan minangka jinis lem sing paling penting.Ing taun anyar, dikarepake taunan kanggo adhesives polyurethane ing China Tambah ing tingkat rata-rata 30%.

Kita bakal nuduhake sawetara kawruh dhasar kaca kaca mobil PU sealant ing bagean iki.

Iku siji-komponen Kelembapan nambani polyurethane adhesive.

news-2-1

Proses ikatan langsung kaca kaca mobil menyang awak mobil diwiwiti ing Amerika Serikat ing taun 1960-an.Adesif PU sing ngobati kelembapan siji-komponen pisanan dikembangake dening ESSEX Chemical Company ing Amerika Serikat ing awal taun 1970-an lan kasil ditrapake ing General Motors ing Amerika Serikat.Ing taun 1976, Audi Motors uga ngetrapake ing Audi C2.Sabanjure, pabrikan mobil Jepang lan Eropa liyane wis sukses ngadopsi proses ikatan langsung kaca kaca ngarep.Amarga konstruksi sing gampang lan panggunaan ukuran mekanik, luwih saka 95% kaca ngarep lan kaca jendela sisih diikat nganggo adesif iki.

Siji-komponen Kelembapan-ngruwat adhesive PU ngandhut aktif -NCO kelompok, kang bisa nanggepi karo tilak Kelembapan ing lumahing bakal adhered utawa ing udhara kanggo nambani.Siji-komponen Kelembapan-ngruwat PU kaca koco lim dibutuhake kanggo dadi sensitif Kelembapan, ngruwat cepet, lan njaga kelenturan banget sawise ngruwat, lan iku kudu siji-dikemas karo stabilitas panyimpenan apik.Iki minangka produk kanthi konten teknis sing luwih dhuwur ing adhesive otomotif, lan uga macem-macem sing paling akeh digunakake ing adhesive PU otomotif China.

Ngadopsi teknologi ikatan lan sealing kaca iki bisa nggabungake kaca kaca ngarep lan awak mobil dadi sakabehe, nambah kaku awak mobil lan kemampuan kanggo nolak torsi, lan njamin efek sealing.Artikel 212 saka US Federal Automobile Safety Standard (FMVSS) nyatakake yen mobil tabrakan karo tembok beton kanthi kecepatan 50km / jam, tingkat integritas ikatan kaca ngarep kudu ngluwihi 75%.Saiki, Amerika Serikat, Jepang, Jerman, Prancis, lan liya-liyane lan negara kita meh kabeh nganggo proses iki ing instalasi kaca kaca mobil, lan ing wektu sing padha, umume kaca ngarep lan kaca jendela sisih mobil penumpang uga nganggo. metode ikatan.

Siji-komponen Kelembapan-ngruwat PU sealant cocok kanggo ikatan lumahing keropos.Kanggo permukaan sing ora keropos kayata kaca lan logam, biasane kudu digunakake bebarengan karo aktivator kaca, primer kaca, lan primer cat.Supaya kanggo mesthekake kinerja iketan dipercaya antarane kaca ngarep lan awak mobil, iku perlu kanggo jas sepisanan ing lumahing kaca, kang bisa nambah kekuatan iketan saka adhesive PU ing lapisan kaca.


Wektu kirim: Nov-09-2021